Zoeken naar mekaar verwennen

Uw zoekactie voor mekaar verwennen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

No-nonsense 48 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Geen woorden maar daden?
Happy en horny hetero uit het Waasland, 48j, slank gebouwd, 1m79, groot geschapen, nodigt graag een tof, ruimdenkend koppel uit dat weet waarom ze langs komen; nl het uitgebreid en ongeremd verwennen van de vrouw (kan zowel cuckoldstyle of vrouwgericht trio)  
Dienaar 53 jaar Antwerpen - Aartselaar
Oraal bedienen en verwennen
Welk koppel (of één van beiden)/vrouw/man wil oraal verwend en bediend worden? Ik lik zoals jullie dat willen. Jullie kunnen mijn mond gebruiken voor genot te krijgen. Een portie dominantie en dwang mag zeker en wordt zelfs verwacht. Zij kan mijn gezicht berijden met haar kutje en kontje om zich lekker lang, diep en uitgebreid te laten likken. Of wil ze lekker ontspannen achterover liggen terwijl ik tussen haar benen lig en je lik. Ik kan hem pijpen, mijn mond diep laten neuken tot zijn ballen tegen mijn kin klotsen, zijn ballen likken, jullie likken tijdens het neuken. Zijn zaad ontvangen, haar sappen likken.Jullie oraal assisteren tijdens het neuken. Haar en hem grondig schoonlikken achteraf.Zijn zaad uit haat kutje likken. Eventueel kan mijn spannende kontje geneukt worden. Wat jullie maar wensen. Natuurlijk kan het ook wat steviger. Ik ben 53 jaar, slank en zeer hygiënisch. Als jullie dat willen bied ik me aan in een pak. Ik hoop snel een koppel/vrouw/man oraal te be  
Koen 35 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Jong koppel gezocht voor trio
Ik zoek een jong koppel (tussen 20-40 jaar) om samen een trio te beleven (reeds ervaring). Om de vrouw eens goed te verwennen met lekker lang zoenen, beffen, vingeren, pijpen en haar samen te neuken in haar mondje en kutje (spit-roast). Ik ben wel hetero ingesteld. Ik sta ook wel open om een vaste huisvriend te worden indien er een goede klik is. Het liefst in regio Oostende, en reageren met foto. Zeker een antwoord terug. 35/175/85  
Davy 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sportieve Hetero 35 zoekt leuk koppel
Hey, Ik ben een 35 jarige heel sportieve man die uit een lange relatie komt en op zoek is naar een leuk koppel. Ikzelf ben hetero maar ik vind het fijn om met 2 een vrouw te verwennen of in het bijzijn van de man zijn vrouw te verwennen. Veel is mogelijk maar respect staat altijd op 1. Wie durft? Groetjes  

Sportieve Hetero 35 zoekt leuk koppel
First_timer 40 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Wie neemt me mee op ontdekking?!?
Deze 40 jarige sportieve, verzorgde man (1m70, 65kg) heeft een sexueel verlangen / drang om een mv koppel te behagen en hierbij ook mijn bi-gevoelens te ontdekken. Dit koppel mag dus best wel wat leidend zijn. Ook wat jaartjes ouder of een kilo’tje extra deren me niet. Hygiëne, discretie en wederzijds respect zijn dan uiteraard wel weer belangrijk. Geil met stijl, kortom: Samen iedereen van kop tot teen verwennen en laten sidderen van genot… en hunkeren naar meer. Wie heeft er zin op samen op ontdekking te gaan? Ik kan niet ontvangen.  

Wie neemt me mee op ontdekking?!?
Jaenpaul 48 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Zacht aardig koppel voor vrouwgericht Trio
Welke koppel zoekt man om vrouwgericht Trio waarop het genot van de vrouw op de eerste plaats komt, hou ervan haar oraal te verwennen, masseren, vingeren,... Alles vooraf bespreekbaar, graag uit de regio Ieper Kortrijk Roeselare  
Koen 52 jaar Limburg - Sint-Truiden 0475759408
Discreet begluren vandaag/ locatie aangeboden
Hallo, graag nodig ik vandaag een leuk koppel uit bij mij thuis. Na wat gedronken te hebben , wil ik jullie begluren als jullie elkaar verwennen. Indien gewenst met wat losse handjes en mondjes bij zowel man als vrouw. Jullie worden ontvangen in een verzorgde omgeving. Die door een man van 52j m85 96kg. Graag lees ik jullie voorstellen en verwachtingen via sms mail of WhatsApp. Voor de bellers graag met nummerherkenning anders geen antwoord.  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Geile date ?
Ik verwen koppels van kop tot teen. Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ?  Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Geile date ?
Charming tiger 42 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt rijpe vrouw
Hallo, ik bezoek in de regio geile oudere vrouwen bij hun thuis of op kamers, en dit voor ondeugende sex. Laat je verwennen en geniet zonder beslommeringen van de aandacht. Ook triosex, cuckolding, ... zijn mogelijk. Ik ben een vlotte 42-jarige man met ervaring. Ik ben 1m81 groot, slank gebouwd en groot geschapen. Zeer potent! Je bent overtuigd en wil ook eens verwend worden? Neem wat tijd voor jezelf en mail me!  
Naughty boy 25 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Vreemdgaan op vriendin
Hallo! Ik ben een toffe, sportieve jonge gast van 25 met een ondeugende kant. Mijn vriendin is een week op reis, en ik zoek gezelschap om samen leuke dingen te doen. wat mag je verwachten samen eerst gezellig iets drinken wat spanning opbouwen en daarna een jonge energieke gast die weet hoe hij een vrouw met verwennen. Zin in avontuur en gezelligheid? Stuur me een berichtje!  

Vreemdgaan op vriendin
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10